Annika Herlitz har arbetat som musikalartist sedan 2008 då hon gick ut Balettakademiens 3-åriga musikalartistutbildning i Göteborg. Hon har sedan dess setts på scener som Göta Lejon, China teatern och Nöjesteatern i föreställningar så som ”High School Musical”, ”Jesus Christ Superstar”, ”Jersey Boys” och ”Evita”.  Se Annikas musikal-CV här.

2014 tog Disneyfilmen Frost (org Frozen) världen med storm och i den svenska versionen kan man höra Annika som rösten till snödrottningen Elsa, där hon bl.a. sjunger ledmotivet ”Slå dig fri”. Denna låt framförde hon samma år på Allsång på Skansen och åren efter har följts av TV-framträdanden i bl.a. Melodifestivalen, Uppesittarkväll och Doobidoo.
Annika lånar ut sin röst till en mängd karaktärer i olika filmer och serier på Netflix, Cartoon Network, Nickelodeon och Barnkanalen. Och ingen har väl missat Frost 2, Olofs frostiga äventyr, Frostfeber..?

Sedan 2015 har Annika turnerat runt om i sommar-Sverige med en oerhört uppskattad Disney-inspirerad show. Hon sjunger ofta tillsammans med olika körer och medverkar som gästartist i olika sammanhang. Hon är även en flitigt anlitat körsångerska och har bl.a. arbetat med Tommy Körberg och Björn Skifs.

För förfrågningar, kontakta:

Björn Lycklig Wallgren på Kulturaktiebolaget
bjorn@kulturaktiebolaget.se 
08-362221